Kokkamine

Suitsukana-klimbisupp

  • 5 kartulitDSC_0054
  • 3 väiksemat porgandit
  • 2 suitsukana koiba
  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 100g porrut
  • 2 puljongikuubikut
  • soola, pipart
  • tilli

Klimbid:

  • 2 muna
  • 3dl jahu
  • 1,5spl sulatatud võid
  • 3spl sulatatud juustu (merevaik)
  • veidi piima u. 50ml.
  • soola

Tükeldatud porgand, sibul, küüslauk ja porrulauk passeerida potipõhjas, valada peale u. 1,25l vett ja ajada keema. Lisada tükeldatud kartul. Kanakoiva küljest võtta liha ja tükeldada ning lisada supile.

Klimbitaigna jaoks kloppida munad lahti ja segada teised ained juurde. Kui ei soovi sulatatud juustu panna, lisada lihtsalt veidi rohkem piima(150ml). Aga sulajuustuga jäid klimbid väga mõnusad. Kui liha on supile sisse pandud, teha ka klimbid. Lusikas kasta supivedelikku ja märja lusikaga võtta kausi äärest poole teelusika suurune klimp ning hoida niikaua lusikat supis, kuni klimp tuleb lusika küljest lahti. Klimbid on valmis, kui tõusevad pinnale.

Supp maitsestada tilli, soola ja pipraga.

Sellest kogusest tuleb suur potitäis suppi, umbes 6-7 portsu.

11. Nov 2009 - Posted by | Kana, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: