Kokkamine

Suitsukana-klimbisupp

  • 5 kartulitDSC_0054
  • 3 väiksemat porgandit
  • 2 suitsukana koiba
  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 100g porrut
  • 2 puljongikuubikut
  • soola, pipart
  • tilli

Klimbid:

  • 2 muna
  • 3dl jahu
  • 1,5spl sulatatud võid
  • 3spl sulatatud juustu (merevaik)
  • veidi piima u. 50ml.
  • soola

Tükeldatud porgand, sibul, küüslauk ja porrulauk passeerida potipõhjas, valada peale u. 1,25l vett ja ajada keema. Lisada tükeldatud kartul. Kanakoiva küljest võtta liha ja tükeldada ning lisada supile.

Klimbitaigna jaoks kloppida munad lahti ja segada teised ained juurde. Kui ei soovi sulatatud juustu panna, lisada lihtsalt veidi rohkem piima(150ml). Aga sulajuustuga jäid klimbid väga mõnusad. Kui liha on supile sisse pandud, teha ka klimbid. Lusikas kasta supivedelikku ja märja lusikaga võtta kausi äärest poole teelusika suurune klimp ning hoida niikaua lusikat supis, kuni klimp tuleb lusika küljest lahti. Klimbid on valmis, kui tõusevad pinnale.

Supp maitsestada tilli, soola ja pipraga.

Sellest kogusest tuleb suur potitäis suppi, umbes 6-7 portsu.

Advertisements

11. nov. 2009 - Posted by | Kana, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: