Kokkamine

Kirsi-kohupiimakook

Taigen:DSC_0018

  • 125g võid
  • 2,5dl jahu
  • 0,5dl suhkrut
  • 2sl kakaod
  • 0,5tl soola
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 1tl küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 400g kohupiima
  • 250g 10 % hapukoort
  • 3 muna
  • 1,5dl suhkrut
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 2spl tärklist
  • u. 200g kivideta kirsse (kasutasin kompotti)

DSC_0050Segada kausis jahu, suhkur, vaniljesuhkur, sool, küpsetuspulber, kakao. Sinna hulka segada toasoe või, et jääks puru taoline taigen. Täidise jaoks segada kokku kohupiim, hapukoor, muna, suhkur, tärklis ja vaniljesuhkur. Lahtikäiv koogivorm vooderdada põhjast küpsetuspaberiga ja ääred määrida võiga (tegin 28cm koogivormis). Puistata u. veidi üle poole purutaignast koogivormi põhja ja suruda veidi kinni. Valada tasakesi kohupiimamassiga üle. Sinna peale laotada nõrutatud kirsid. Kõige peale asetada üle jäänud purutaigen. Asetada ahju u. 40min 200 kraadi juurdes. Süüa jahtunult.

11. Nov 2009 - Posted by | Kirsid, Kohupiim, Kohupiimakoogid

3 kommentaari »

  1. Avastasin blogi eile ja kohe sai ka järgi proovitud antud kook- ülimalt maitsev sai:) Üldse tundub siin palju häid retsepte, mida kindlasti veel proovida tahan! Tänud!

    kommentaar kirjutas Marika | 6. Jan 2010 | Vasta

    • Ma tänan🙂.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 6. Jan 2010 | Vasta

  2. Ka mulle meeldib see kook väga-väga. Aitäh retsepti eest!

    kommentaar kirjutas Mel | 21. Jan 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: