Kokkamine

Kirsi-kohupiimakook

Taigen:DSC_0018

  • 125g võid
  • 2,5dl jahu
  • 0,5dl suhkrut
  • 2sl kakaod
  • 0,5tl soola
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 1tl küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 400g kohupiima
  • 250g 10 % hapukoort
  • 3 muna
  • 1,5dl suhkrut
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 2spl tärklist
  • u. 200g kivideta kirsse (kasutasin kompotti)

DSC_0050Segada kausis jahu, suhkur, vaniljesuhkur, sool, küpsetuspulber, kakao. Sinna hulka segada toasoe või, et jääks puru taoline taigen. Täidise jaoks segada kokku kohupiim, hapukoor, muna, suhkur, tärklis ja vaniljesuhkur. Lahtikäiv koogivorm vooderdada põhjast küpsetuspaberiga ja ääred määrida võiga (tegin 28cm koogivormis). Puistata u. veidi üle poole purutaignast koogivormi põhja ja suruda veidi kinni. Valada tasakesi kohupiimamassiga üle. Sinna peale laotada nõrutatud kirsid. Kõige peale asetada üle jäänud purutaigen. Asetada ahju u. 40min 200 kraadi juurdes. Süüa jahtunult.

Advertisements

11. nov. 2009 - Posted by | Kirsid, Kohupiim, Kohupiimakoogid

3 kommentaari »

  1. Avastasin blogi eile ja kohe sai ka järgi proovitud antud kook- ülimalt maitsev sai:) Üldse tundub siin palju häid retsepte, mida kindlasti veel proovida tahan! Tänud!

    Kommentaar kirjutas Marika | 6. jaan. 2010 | Vasta

    • Ma tänan :).

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 6. jaan. 2010 | Vasta

  2. Ka mulle meeldib see kook väga-väga. Aitäh retsepti eest!

    Kommentaar kirjutas Mel | 21. jaan. 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: