Kokkamine

Hakkliha-peekoni lasanje

  • lasanjeplaateDSC_0013

Vahele:

  • 400g hakkliha
  • 150g suitsupeekonit
  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 400g purustatud tomatit
  • 2 tomatit
  • 1 keskmine purk shampinjone
  • basiilikut
  • soola, pipart

Juustukaste:

  • 150g sulatatud juustu (merevaik)
  • 200ml kohvikoort
  • soola, pipart

Peekonikuubikud praadida pannil koos sibula ja küüslauguga. Lisada hakkliha ja praadida kuni hakkliha on küps, maitsestada soola ja pipraga, lisada purustatud tomat ja shampinjonid. Hautada veidi.

Kastme jaoks kuumutada koor keema koos 100ml veega ning lisada sulajuust, kuumutada kuni juust on sulanud. Maitsestada soola ja pipraga.

Lasanjeplaadid võiks enne vormi panemist kasta mõnekümneks sekundiks keevasse vette. Ning siis laduda vormi. Kõige põhja asetada kiht juustukastet siis lasanjeplaadi kiht, sinna peale panna hakkliha. Järgmisena uuesti lasanje kiht ja siis juustukaste, hakkalihakaste ning tomativiilud, mille peale raputada purustatud basiilikut. Järgmisena jälle lasanje, juustukaste ja hakklihakaste ning viimasena lasanjeplaadid ja kõige peale juustukaste. Alguses võib katta vormi fooliumiga, siis ei kõrbe pealt ära ja küpsetada u. 20min foolimi alla ning siis küpsetada ilma fooliumita veel u.15-20min, kuni lasanje on pealt pruunikas ja seest pehme.

2. Nov 2009 - Posted by | Hakkliha, Pastad, Seened, Sink/peekon/salaami, Vormiroad

1 kommentaar »

  1. Very good post. I will be going through some of these issues as well.
    .

    kommentaar kirjutas referencement site web | 29. Dec 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: