Kokkamine

Seapraad

  • u.2kg sealiha (kasutasin sea seljatükki kamaraga)DSC_0241
  • 1-2spl mett
  • 1-2spl worchesteri kastet
  • 2tl soja kastet
  • 2-3spl sinepit
  • pipart, soola

Liha hõõruda maitseainetega kokku ja jätta seisma vähemalt mõneks tunniks. Küpsetada 180 kraadi juures u 1,5h, olenevalt liha paksusest. Esimeseks pooleks ajaks katta liha fooliumiga. Liha valmimist saab konrtollida, torgates väikse noa liha keskele. Juhul kui vedelikud, mis lihast väljuvad, on läbipaistvad, siis on liha valmis, kui aga vedelik on roosa või punane, on liha toores.

Advertisements

25. okt. 2009 - Posted by | Sealiha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: