Kokkamine

Pasta tomati-hakklihakastmega

  • 250g penne pastat (kaal keetmata kujul)DSC_0075
  • 300g hakkliha
  • shampinjone
  • 1 purk purustatud tomatit
  • 1 sibul
  • 1 küüs küüslauku
  • soola, pipar
  • basiilikut (kasutasin kuivatatult)
  • sidrunimahla
  • Valio Gouda juustu (või parmesani)

Penne pasta keeta soolaga maitsestatud vees al dente, pesta külma veega. Hakkliha praadida koos sibula ja küüslauguga, lisada shampinjonid ja purustatud tomatid, kuumutada veidi ning maitsestada soola, pipra, sidrunimahla ja basiilikuga.
Pasta segada kokku hakklihakastmega, lisada veidi riivitud juustu. Kuumutada kuni pasta on soe ja juust sulanud, serveerides riivida veel veidi juustu peale.

23. Oct 2009 - Posted by | Hakkliha, Juust, Pastad, Seened

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: