Kokkamine

Rassolnik

  • 400g sealihaDSC_0521
  • 1kg kartuleid
  • 110g odrakruupe
  • 200g porgandit
  • 70g sibulat
  • 130g konservkurki
  • 3spl tomatipüreed
  • õli

Liha tükeldata kuubikuteks ning panna külma veega keema, riisuda vahtu. Puhastada köögiviljad ja tükeldada. Kallata pestud kruubid puljongisse, keeta peaaegu pehmeks. Lisada tükeldatud kartulid ning lasta uuesti keema tõusta. Järgmisena lisada rasvaines kuumutatud sibulad, porgandid, kurk ja tomatipüree, keeta valmimiseni. Maitsestada soola ja pipraga. Serveerida hapukoore ja maitserohelisega.

17. Oct 2009 - Posted by | Sealiha, Supid

1 kommentaar »

  1. See tundub nii megamaitsev!!! Pean kohe homme tegema, mis siis et mul perekond eriti tomatipüreedega toite ei armasta.

    kommentaar kirjutas pirqu | 18. Oct 2009 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: