Kokkamine

Õuna-toscakook

Põhi:DSC_0527

  • 2 muna
  • 80g suhkrut
  • 40g võid
  • 50g piima
  • 2dl jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 500g hapukaid õunu
  • 1tl kaneeli

Kate:

  • 75 g võid
  • 1dl suhkrut
  • 2spl jahu
  • 100g mandlilaaste

DSC_0541Vahustada munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisada sulatatud või, piim ning jahu-küpsetuspulbri segu. Segada ühtlaseks taignaks. Laotada taigen küpsetuspaberiga kaetud ümmarguse koogivormi põhja(24cm). Koorida ja viilutada õunad, segada kaneeliga ning valada taignale. Katta vorm pealt küpsetuspaberi või fooliumiga. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 20 minutit. Tosca katte jaoks sulatada potis või, lisada suhkur, jahu ja mandlilaastud. Lasta pidevalt segades korraks keema tõusta. Valada segu koogile ja küpsetada veel 10–15 minutit, kuni kook on pealt kuldpruun.

Advertisements

17. okt. 2009 - Posted by | Õunad, Õunakoogid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: