Kokkamine

Köögiviljasupp sealihaga

  • 400g sealihaDSC_0545
  • 100g sibulat
  • 250g kartulit
  • 250g porgandit
  • 2 küüslauguküünt
  • 300g kapsast
  • 2 puljongikuubikut
  • õli
  • sool, pipar
  • till

Potipõhjas praadida sealiha kuubikud, tükeldatud sibul, küüslauk ning porgand. Lisada 1,5l vett ja puljongikuubikud ning lasta keema tõusta. Keevale supile lisada tükeldatud kapsas, kui uuesti keema tõuseb lisada kartulikuubikud. Keeta valmimiseni, maitsestada soola ja pipraga. Kui supp valmis raputada peale tükeldatud tilli ja jätta kaane alla veidikeseks järelvalmima.

17. Oct 2009 - Posted by | Sealiha, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: