Kokkamine

Salaamipitsa

  • 300g pitsapõhja pulbritDSC_0442
  • 60g keedusalaamit (u. 15 viilu)
  • 1 väike purk shaminjone
  • 1 suurem tomat
  • 200g riivjuustu
  • 60g sinihallitusjuustu
  • peotäis ananassikuubikuid
  • ketšupit

Pitsapõhjapulber segada veega ja panna küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pitsapõhi katta õrna kihi ketšupiga, sinna peale panna shaminjonid, õhukesed tomativiilud, siis salaamiviilud ja ananassitükid. Seejärel katta pitsa riivjuustuga ja kõige peale asetada sinihallitusjuustu tükid. Pitsat küpsetada ahjus u.20-30 min 200 kraadi juures.

7. Oct 2009 - Posted by | Juust, Pitsad/soolased küpsetised, Sink/peekon/salaami

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: