Kokkamine

Salaamipitsa

  • 300g pitsapõhja pulbritDSC_0442
  • 60g keedusalaamit (u. 15 viilu)
  • 1 väike purk shaminjone
  • 1 suurem tomat
  • 200g riivjuustu
  • 60g sinihallitusjuustu
  • peotäis ananassikuubikuid
  • ketšupit

Pitsapõhjapulber segada veega ja panna küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pitsapõhi katta õrna kihi ketšupiga, sinna peale panna shaminjonid, õhukesed tomativiilud, siis salaamiviilud ja ananassitükid. Seejärel katta pitsa riivjuustuga ja kõige peale asetada sinihallitusjuustu tükid. Pitsat küpsetada ahjus u.20-30 min 200 kraadi juures.

Advertisements

7. okt. 2009 - Posted by | Juust, Pitsad/soolased küpsetised, Sink/peekon/salaami

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: