Kokkamine

Sealihakaste

  • 400g SealihaDSC_0426
  • 100g sibulat
  • 2 marineeritud kurki
  • 3spl tomatipastat
  • 1spl jahu
  • 3dl piima
  • vett
  • soola, pipart

Liha ja sibulakuubikud praadida pannil, maitsestada soola ja pipraga. Kui liha on pruun, lisada tomatipasta ja praadida veel veidi, siis lisada jahu ning kuumutada veel natuke. Nüüd lisada piim ja vesi (vett lisada tunde järgi, et kaste tuleks parajalt paks), kõige lõpus lisada kurgikuubikud. Vajadusel maitsestada veel.

6. okt. 2009 - Posted by | Sealiha

1 kommentaar »

  1. Hi there, its nice paragraph about media print, we all be aware of
    media is a wonderful source of facts.

    Kommentaar kirjutas [InternetShortcut] | 24. mai 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: