Kokkamine

Sealihakaste

  • 400g SealihaDSC_0426
  • 100g sibulat
  • 2 marineeritud kurki
  • 3spl tomatipastat
  • 1spl jahu
  • 3dl piima
  • vett
  • soola, pipart

Liha ja sibulakuubikud praadida pannil, maitsestada soola ja pipraga. Kui liha on pruun, lisada tomatipasta ja praadida veel veidi, siis lisada jahu ning kuumutada veel natuke. Nüüd lisada piim ja vesi (vett lisada tunde järgi, et kaste tuleks parajalt paks), kõige lõpus lisada kurgikuubikud. Vajadusel maitsestada veel.

6. Oct 2009 - Posted by | Sealiha

1 kommentaar »

  1. Hi there, its nice paragraph about media print, we all be aware of
    media is a wonderful source of facts.

    kommentaar kirjutas [InternetShortcut] | 24. May 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: