Kokkamine

Õunastruudel

  • 500g lehttaigentDSC_0420
  • 500g õunu
  • 1dl suhkrut
  • 1dl riivsaia
  • 40g võid
  • 60g rosinaid
  • 10 sarapuupähklit
  • kaneeli

Riivsai kuumutada võis. Lehttaigen rullida ristküliku kujuliseks ning sinna peale asetada riivsai nii, et äärtest jääks 4cm vabaks. Riivsaiale panna väikesteks tükkideks lõigatud õunad, õunte peale raputada suhkur, kaneel, rosinad ja purustatud pähklid. Kokku rullida niiviisi, et kolm katteta äärt keerata katte peale ja üks, mis jääb vabaks, sinna poole hakata kokku rullima. Rullida ettevaatlikult ja võib aidata küpsetuspaberiga. Tõsta koos küpsetuspaberiga ahjuplaadile, liitekoht peaks jääma ahjuplaadi vastu. Määrida pealt võiga ja küpsetada ahjus 180 kraadi juures u.30 min. Küpsemise käigus võib määrida pealt võiga. Serveerida soojalt vaniljejäätisega, väga mõnus🙂

1. Oct 2009 - Posted by | Õunad, Õunakoogid, Struudlid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: