Hakklihasupp
- 450g hakkliha
- 380g kartulit (u. 3tk)
- 250g porgandit (u. 2tk)
- 120g sibulat (u. 1tk)
- 450g kapsast
- 2 küüslauguküünt
- 2 puljongikuubikut
- tomatipastat
- soola
- pipart
- tilli
Poti põhjas passeerida tükeldatud porgand, sibul ja küüslauk, kallata peale 1,5l kuuma vett koos puljongikuubikutega ja lasta keema tõusta. Pannil praadida hakkaliha ja maitsestada soola ja pipraga, praadimise lõpus lisada tomatipasta ja kuumutada veel veidi. Keematõusnud supipõhjale lisada tükeldatud kapsas, siis tükeldatud kartul ja kõige lõpus hakkliha. Keeta kuni toiduained on pehmed. Maitsestada lõplikult. Puistata peale tilli ja jätta 10.min kaane alla järelvalmima.
Umbes 7 portsu.
olen paljusid sinu toite teinud,väga väga head ja maitsvad.
Meie pere ka kiidab neid retsepte,sest olen teinud palju kooke nende järgi ja kõik on väga,väga maitsvad.Aitäh
Tänan! 🙂
nii hea supp tuli,Aitähh idee eest!
Tänan,supp tuli väga hea