Kokkamine

Hakklihasupp

  • 450g hakklihaDSC_0509
  • 380g kartulit (u. 3tk)
  • 250g porgandit (u. 2tk)
  • 120g sibulat (u. 1tk)
  • 450g kapsast
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 puljongikuubikut
  • tomatipastat
  • soola
  • pipart
  • tilli

Poti põhjas passeerida tükeldatud porgand, sibul ja küüslauk, kallata peale 1,5l kuuma vett koos puljongikuubikutega ja lasta keema tõusta. Pannil praadida hakkaliha ja maitsestada soola ja pipraga, praadimise lõpus lisada tomatipasta ja kuumutada veel veidi. Keematõusnud supipõhjale lisada tükeldatud kapsas, siis tükeldatud kartul ja kõige lõpus hakkliha. Keeta kuni toiduained on pehmed. Maitsestada lõplikult. Puistata peale tilli ja jätta 10.min kaane alla järelvalmima.

Umbes 7 portsu.

Advertisements

29. sept. 2009 - Posted by | Hakkliha, Supid

5 kommentaari »

  1. olen paljusid sinu toite teinud,väga väga head ja maitsvad.

    Kommentaar kirjutas Hille | 6. okt. 2009 | Vasta

  2. Meie pere ka kiidab neid retsepte,sest olen teinud palju kooke nende järgi ja kõik on väga,väga maitsvad.Aitäh

    Kommentaar kirjutas Millamammi | 20. okt. 2009 | Vasta

  3. Tänan! 🙂

    Kommentaar kirjutas kokkamine | 20. okt. 2009 | Vasta

  4. nii hea supp tuli,Aitähh idee eest!

    Kommentaar kirjutas kati | 24. märts 2010 | Vasta

  5. Tänan,supp tuli väga hea

    Kommentaar kirjutas Anonüümne | 21. märts 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: