Kokkamine

Pelmeenisupp

  • 1 pakk pelmeene (400g)DSC_0313
  • 250g porgandit (2tk)
  • 150g sibulat (2tk)
  • 300g sealiha
  • 150g marineeritud kurki
  • 1,5l vett
  • 3spl tomatipüreed
  • 2 puljongikuubikut
  • Õli praadimiseks
  • pipart
  • soola
  • 2 loorberilehte

Liha lõigata kuubikuteks ja praadida kuldpruuniks ning maitsestada soola ja pipraga. Poti põhja panna õli ning passeerida selles porgand ja sibul, lisada praetud liha ja tomatipasta, kuumutada veel veidi. Potti kallata kuum vesi, puljongikuubikud ja loorberilehed ning lasta keema tõusta, kui natukene aega on keenud lisada pelmeenid, kui pelmeenid on pinnale kerkinud lisada marineeritud kurgi kuubikud ja maitsestada lõplikult, loorberi lehed võtta supist välja. Lõpus võib lisada veel supi peale hakitud tilli ning jätta 5min kaane alla järelvalmima.

Serveerida võib hapukoorega.

Kokku umbes 7 portsu.

27. Sep 2009 - Posted by | Sealiha, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: