Kokkamine

Pelmeenisupp

  • 1 pakk pelmeene (400g)DSC_0313
  • 250g porgandit (2tk)
  • 150g sibulat (2tk)
  • 300g sealiha
  • 150g marineeritud kurki
  • 1,5l vett
  • 3spl tomatipüreed
  • 2 puljongikuubikut
  • Õli praadimiseks
  • pipart
  • soola
  • 2 loorberilehte

Liha lõigata kuubikuteks ja praadida kuldpruuniks ning maitsestada soola ja pipraga. Poti põhja panna õli ning passeerida selles porgand ja sibul, lisada praetud liha ja tomatipasta, kuumutada veel veidi. Potti kallata kuum vesi, puljongikuubikud ja loorberilehed ning lasta keema tõusta, kui natukene aega on keenud lisada pelmeenid, kui pelmeenid on pinnale kerkinud lisada marineeritud kurgi kuubikud ja maitsestada lõplikult, loorberi lehed võtta supist välja. Lõpus võib lisada veel supi peale hakitud tilli ning jätta 5min kaane alla järelvalmima.

Serveerida võib hapukoorega.

Kokku umbes 7 portsu.

Advertisements

27. sept. 2009 - Posted by | Sealiha, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: