Kokkamine

Pikkpoiss munaga

  • 800g hakklihaDSC_0044
  • 200g sibulat
  • 2 muna
  • 4 saiaviilu
  • 2dl puljongit
  • pipar
  • sool
  • 6 keedetud muna

Saiad panna likku puljongisse (puljongi tegin ühest puljongikuubikust, annab hea maitse), leotada mõned minutid ning siis segada sinna sisse hakkliha, tükeldatud sibul ja munad, maitsestada soola ja pipraga. Tõsta pool segust ahjuvormi põhja, sinna peale panna ridamisi keedetud munad ning seejärel panna vormi ülejäänud hakkmass. Küpsetada 170 kraadi juures u. 1-1,5h, esialgu panna foolium peale ning 30min enne küpsemise lõppu eemdalda foolium, et pikkpoiss saaks kena pruuni jume.

Võib serveerida kartulipudruga.

DSC_0089

Advertisements

15. sept. 2009 - Posted by | Hakkliha

1 kommentaar »

  1. Väga isuäratav…andsid hea mõtte, teen homme oma meesperele ka!

    Kommentaar kirjutas Kairit | 15. sept. 2009 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: