Kokkamine

Pikkpoiss munaga

  • 800g hakklihaDSC_0044
  • 200g sibulat
  • 2 muna
  • 4 saiaviilu
  • 2dl puljongit
  • pipar
  • sool
  • 6 keedetud muna

Saiad panna likku puljongisse (puljongi tegin ühest puljongikuubikust, annab hea maitse), leotada mõned minutid ning siis segada sinna sisse hakkliha, tükeldatud sibul ja munad, maitsestada soola ja pipraga. Tõsta pool segust ahjuvormi põhja, sinna peale panna ridamisi keedetud munad ning seejärel panna vormi ülejäänud hakkmass. Küpsetada 170 kraadi juures u. 1-1,5h, esialgu panna foolium peale ning 30min enne küpsemise lõppu eemdalda foolium, et pikkpoiss saaks kena pruuni jume.

Võib serveerida kartulipudruga.

DSC_0089

15. Sep 2009 - Posted by | Hakkliha

1 kommentaar »

  1. Väga isuäratav…andsid hea mõtte, teen homme oma meesperele ka!

    kommentaar kirjutas Kairit | 15. Sep 2009 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: