Kokkamine

Kartulipuder tilliga

  • 1kg kartuleidDSC_0076
  • 250ml piima
  • 60g võid
  • soola
  • tilli

Keeta kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kallata kartulitelt vesi ning purustada kartulid pudrunuiaga, lisada kuum piim koos sulatatud võiga. Vajadusel lisada veel soola ning pudrule segada sisse ohtralt tükeldatud tilli. Vajadusel võib lisada rohkem piima ja võid, oleneb kartulitest (vesised või kuivemad kartulid).

Advertisements

15. sept. 2009 - Posted by | Kartul

1 kommentaar »

  1. Superhea, lisasin väheke sibulat ka ning juurde kukeseenekaste 🙂

    Kommentaar kirjutas Anonüümne | 16. juuli 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: