Kokkamine

Kartulipuder tilliga

  • 1kg kartuleidDSC_0076
  • 250ml piima
  • 60g võid
  • soola
  • tilli

Keeta kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kallata kartulitelt vesi ning purustada kartulid pudrunuiaga, lisada kuum piim koos sulatatud võiga. Vajadusel lisada veel soola ning pudrule segada sisse ohtralt tükeldatud tilli. Vajadusel võib lisada rohkem piima ja võid, oleneb kartulitest (vesised või kuivemad kartulid).

15. Sep 2009 - Posted by | Kartul

1 kommentaar »

  1. Superhea, lisasin väheke sibulat ka ning juurde kukeseenekaste🙂

    kommentaar kirjutas Anonüümne | 16. Jul 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: