Kokkamine

Soolalõhe

  • 600g lõhe DSC_0010
  • 4-5tl meresoola (kui kasutada tavalist soola siis 2-3tl)
  • 1tl suhkrut
  • 1tl piprasegu
  • võib kasutada ka tilli, mina hetkel ei kasutanud

Fileerida kala (kui ostsid terve kala) ning korjata luud välja (keskmine luu rida tuleb käsitsi välja võtta, hea on seda teha spetsiaalsete näpitsatega).
Filee asetada suure fooliumi peale(et pärast saaks kala foolumi sisse mässida), nahk allapoole. Kala peale puistata sool, suhkur, pipar (till). Nüüd katta kogu kala fooliumiga kinni ning asetada külmkappi vähemalt 10 tunniks.DSC_0005
Kui serveerida siis puhastada soolast/piprast/suhkrust ja lõigata õhukesed viilud.Serveerida röstsaia ja külma viinaga.

Advertisements

12. sept. 2009 - Posted by | Kala

1 kommentaar »

  1. Quality content is the main to attract the people to pay a
    visit the site, that’s what this website is providing.

    Kommentaar kirjutas fresh air cooler | 8. mai 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: