Kokkamine

Paneeritud sealiha

  • 400g kaelakarbonaadiDSC_0034
  • 1 muna
  • riivsai
  • sool/pipar
  • õli

Liha lõigata 100g tükkideks ning anda lihahaamriga sobiv kuju ning paksus. Munad lüüa supitaldrikule lahti ja lisada sinna veidike vett ning sool ja pipar, teisele taldrikule panna riivsai. Liha kasta munasegusse ja siis suruda riivsaia sisse, peaks olema kenasti riivsaiaga kaetud ning siis asetada liha kuumale pannile. Praadida mõlemalt poolt 2min, kui liha on piisavalt õhukeseks tambitud ei pea ahju panema enam, kui aga ei ole päris valmis veel, panna veel veidikeseks ahju.

Advertisements

12. sept. 2009 - Posted by | Sealiha

1 kommentaar »

  1. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matter
    stylish. nonetheless, you command get got an impatience
    over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same
    nearly a lot often inside case you shield this increase.

    kommentaar kirjutas netprecos.com | 4. jaan. 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: