Kokkamine

Paneeritud sealiha

  • 400g kaelakarbonaadiDSC_0034
  • 1 muna
  • riivsai
  • sool/pipar
  • õli

Liha lõigata 100g tükkideks ning anda lihahaamriga sobiv kuju ning paksus. Munad lüüa supitaldrikule lahti ja lisada sinna veidike vett ning sool ja pipar, teisele taldrikule panna riivsai. Liha kasta munasegusse ja siis suruda riivsaia sisse, peaks olema kenasti riivsaiaga kaetud ning siis asetada liha kuumale pannile. Praadida mõlemalt poolt 2min, kui liha on piisavalt õhukeseks tambitud ei pea ahju panema enam, kui aga ei ole päris valmis veel, panna veel veidikeseks ahju.

Advertisements

12. sept. 2009 - Posted by | Sealiha

1 kommentaar »

  1. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matter
    stylish. nonetheless, you command get got an impatience
    over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same
    nearly a lot often inside case you shield this increase.

    Kommentaar kirjutas netprecos.com | 4. jaan. 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: