Kokkamine

Tuunikala pasta

Kogus on umbes 4-5le. Väga lihtne teha ja mõnus pasta.DSC_0034

  • 240g spagette (keetmata kujul)
  • 2 tuunikala konservi (u. 300g, soovitatavalt tuunikala vees)
  • 400g purustatud tomateid
  • 1 sibul (100-120g)
  • 2 küüslauguküünt
  • õli
  • soola
  • pipart
  • basiilikut

Spagetid keeta soolaga maitsestud vees, mitte täiesti pehmeks (u. 7-10min, al dente). Keetmise lõppedes panna sõelale ja lasta külma vee alt läbi. Sibul ja küüslauk tükeldada ning praadida pannil, lisada purustatud tomatipasta ja tuunikala (vesi kallata ära), maitsestada soola ja pipraga ning lisada toitu tükeldatud basiilikut (sobib ka kuivatud). Pannile lisada ka spagetid ning kuumutada veelkod ja valmis ta ongi. Võib serveerida riivitud parmesani juustuga🙂

1. Sep 2009 - Posted by | Kala, Pastad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: