Kokkamine

Tuunikala pasta

Kogus on umbes 4-5le. Väga lihtne teha ja mõnus pasta.DSC_0034

  • 240g spagette (keetmata kujul)
  • 2 tuunikala konservi (u. 300g, soovitatavalt tuunikala vees)
  • 400g purustatud tomateid
  • 1 sibul (100-120g)
  • 2 küüslauguküünt
  • õli
  • soola
  • pipart
  • basiilikut

Spagetid keeta soolaga maitsestud vees, mitte täiesti pehmeks (u. 7-10min, al dente). Keetmise lõppedes panna sõelale ja lasta külma vee alt läbi. Sibul ja küüslauk tükeldada ning praadida pannil, lisada purustatud tomatipasta ja tuunikala (vesi kallata ära), maitsestada soola ja pipraga ning lisada toitu tükeldatud basiilikut (sobib ka kuivatud). Pannile lisada ka spagetid ning kuumutada veelkod ja valmis ta ongi. Võib serveerida riivitud parmesani juustuga 🙂

Advertisements

1. sept. 2009 - Posted by | Kala, Pastad

1 kommentaar »

  1. First of all I would like to say wonderful blog! I had a quick
    question that I’d like to ask if you do not mind. I was
    curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing.

    I have had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out there.
    I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to
    15 minutes tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any
    suggestions or hints? Cheers!

    Kommentaar kirjutas ดูหนังxออนไลน์ฟรี | 14. juuli 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: