Kokkamine

Kana-brokkoli quiche (e.lahtine pirukas)

Põhi: DSC_0004

  • 125 g võid
  • soola
  • natukene suhkrut
  • 1 muna
  • 3 dl jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 150g porrulauku
  • 100g brokkolit
  • 400g kanafileed
  • 2 küüslauguküünt
  • 3 muna
  • 3dl piima

Põhja jaoks asetada või suhkru ja soolaga kaussi, lusikaga suruda pehmeks. Lisada muna ning jahu koos küpsetuspulbriga. Taigen asetada vormi, ääred jätta kõrgemad. Põhi eelküpsetada 200kraadises ahjus 15min. Kana praadida pannil, lisada küüslauk ja porru ning lõpus brokoli. Praetud asjad panna küpsetatud taignale, laotada ühtlaselt laiali. Munad kloppida lahti, lisada hulka piim ning veidi soola, piimasegu kallata vormi. Küpsetada 200kraadises ahjus 25-30min.

31. Aug 2009 - Posted by | Kana, Pitsad/soolased küpsetised

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: