Kokkamine

Kana-brokkoli quiche (e.lahtine pirukas)

Põhi: DSC_0004

  • 125 g võid
  • soola
  • natukene suhkrut
  • 1 muna
  • 3 dl jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 150g porrulauku
  • 100g brokkolit
  • 400g kanafileed
  • 2 küüslauguküünt
  • 3 muna
  • 3dl piima

Põhja jaoks asetada või suhkru ja soolaga kaussi, lusikaga suruda pehmeks. Lisada muna ning jahu koos küpsetuspulbriga. Taigen asetada vormi, ääred jätta kõrgemad. Põhi eelküpsetada 200kraadises ahjus 15min. Kana praadida pannil, lisada küüslauk ja porru ning lõpus brokoli. Praetud asjad panna küpsetatud taignale, laotada ühtlaselt laiali. Munad kloppida lahti, lisada hulka piim ning veidi soola, piimasegu kallata vormi. Küpsetada 200kraadises ahjus 25-30min.

Advertisements

31. aug. 2009 - Posted by | Kana, Pitsad/soolased küpsetised

1 kommentaar »

  1. I am in fact delighted to glance at this web site posts which
    carries tons of valuable facts, thanks for
    providing these kinds of statistics.

    Kommentaar kirjutas clip sex | 31. aug. 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: