Kokkamine

Hapukapsasupp

(Ilma tangudeta)DSC_0018

Suur potitäis

  • 700g hapukapsast
  • 110g sibulat
  • 170g porgandit
  • 2 küünt küüslauku
  • 300g kartulit
  • 350g sealiha
  • sool, pipar
  • 2 puljongikuubikut

Panna vesi keema, vee sisse lisada kapsas, keeta vaiksel tulel, lisada puljongikuubikud. Samal ajal praadida liha, sibul, porgand ja küüslauk pannil, maitsestada soola ja pipraga. Koorida ja tükeldada kartul. Liha, koos köögiviljadega lisada supile, keeta 20 min ning siis lisada kartul, ning keeta veel u.30min, kuni toiduained pehmed(happelises keskkonnas ei pehmene köögiviljad nii kiiresti kui tavaliselt).

27. Aug 2009 - Posted by | Supid

1 kommentaar »

  1. eval(ez_write_tag([[300,250],’brighthub_com-medrectangle-2′]));.

    If the injury is not severe, the recovery should be
    fast. If you don’t know the cause of a pain, tap on the image of
    that pain and you’ll probably get a measure of relief.

    kommentaar kirjutas Corns | 17. Jan 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: