Kokkamine

Hapukapsasupp

(Ilma tangudeta)DSC_0018

Suur potitäis

  • 700g hapukapsast
  • 110g sibulat
  • 170g porgandit
  • 2 küünt küüslauku
  • 300g kartulit
  • 350g sealiha
  • sool, pipar
  • 2 puljongikuubikut

Panna vesi keema, vee sisse lisada kapsas, keeta vaiksel tulel, lisada puljongikuubikud. Samal ajal praadida liha, sibul, porgand ja küüslauk pannil, maitsestada soola ja pipraga. Koorida ja tükeldada kartul. Liha, koos köögiviljadega lisada supile, keeta 20 min ning siis lisada kartul, ning keeta veel u.30min, kuni toiduained pehmed(happelises keskkonnas ei pehmene köögiviljad nii kiiresti kui tavaliselt).

Advertisements

27. aug. 2009 - Posted by | Supid

1 kommentaar »

  1. eval(ez_write_tag([[300,250],’brighthub_com-medrectangle-2′]));.

    If the injury is not severe, the recovery should be
    fast. If you don’t know the cause of a pain, tap on the image of
    that pain and you’ll probably get a measure of relief.

    Kommentaar kirjutas Corns | 17. jaan. 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: