Kokkamine

Borš

Suur potitäisDSC_0018

  • 200g porgandit
  • 400g kapsast
  • 300g liha
  • 2 küünt küüslauku
  • 250g peeti
  • 180g kartulit
  • 100g sibulat
  • 2 puljongikuubikut
  • soola, pipart
  • äädikas

DSC_0003Toiduained tükeldada, kapsal ja kartulil teha suuremad tükid. u. 2l vett panna keema, lisada keevasse vette puljongikuubikud. Porgand, sibul ja küüslauk praadiga pannil kergelt. Keevasse puljiongivette lisada kõigepealt peedikuubikud, lasta keema tõusta, lisada praetud kuubikud, lasta uuesti keema tõusta, lisada kapsas ning kui on uuesti keema hakanud lisada kartul. Keeta enamvähem pehmeks ja siis lisada praetud ning maitsestatud liha. Kui kõik toiduained on pehmed maitsestada äädika, soola ja pipraga. Kui supp valmis, lisada supile peale maitserohelist ja lasta kaaneall järelvalmida. Enne serveerimist segada. Minu lemmik supp 🙂

Advertisements

17. aug. 2009 - Posted by | Supid

4 kommentaari »

  1. Kas riivitud peediga tuleb ka hea supp? Tahaks just selle retsepti järgi teha… minu lemmik supp ka :))

    Kommentaar kirjutas janika | 8. okt. 2012 | Vasta

    • Tere, Riivitud peediga saab ka teha.

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 11. okt. 2012 | Vasta

  2. Kas peet on keedetud või toorelt tükeldatud? 🙂

    Kommentaar kirjutas Tss | 14. okt. 2012 | Vasta

    • Tere. Toorelt 🙂

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 16. okt. 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: