Kokkamine

Borš

Suur potitäisDSC_0018

  • 200g porgandit
  • 400g kapsast
  • 300g liha
  • 2 küünt küüslauku
  • 250g peeti
  • 180g kartulit
  • 100g sibulat
  • 2 puljongikuubikut
  • soola, pipart
  • äädikas

DSC_0003Toiduained tükeldada, kapsal ja kartulil teha suuremad tükid. u. 2l vett panna keema, lisada keevasse vette puljongikuubikud. Porgand, sibul ja küüslauk praadiga pannil kergelt. Keevasse puljiongivette lisada kõigepealt peedikuubikud, lasta keema tõusta, lisada praetud kuubikud, lasta uuesti keema tõusta, lisada kapsas ning kui on uuesti keema hakanud lisada kartul. Keeta enamvähem pehmeks ja siis lisada praetud ning maitsestatud liha. Kui kõik toiduained on pehmed maitsestada äädika, soola ja pipraga. Kui supp valmis, lisada supile peale maitserohelist ja lasta kaaneall järelvalmida. Enne serveerimist segada. Minu lemmik supp🙂

17. Aug 2009 - Posted by | Supid

4 kommentaari »

  1. Kas riivitud peediga tuleb ka hea supp? Tahaks just selle retsepti järgi teha… minu lemmik supp ka :))

    kommentaar kirjutas janika | 8. Oct 2012 | Vasta

    • Tere, Riivitud peediga saab ka teha.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 11. Oct 2012 | Vasta

  2. Kas peet on keedetud või toorelt tükeldatud?🙂

    kommentaar kirjutas Tss | 14. Oct 2012 | Vasta

    • Tere. Toorelt🙂

      kommentaar kirjutas kokkamine | 16. Oct 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: