Kokkamine

Kohupiima-mustikakook

Taigen: DSC_0047

  • 200g jahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 100g võid
  • 100g suhkrut
  • 2 muna

Täidis:

  • 600g kohupiima
  • 3 muna
  • 100g suhkrut
  • 300g mustikaid

Hõõruda toasoe või suhkruga vahule, lisada ükshaaval munad. Segada jahu koos küpsetuspulbriga taignale. Segada ühtlaseks. Määrida küpsetusvorm võiga, asetada taigen vormi põhja. Katte valmistamiseks klopida munad suhkruga vahule ja segada seejärel kohupiimaga, jaotada kate ühtlaselt taignale ja siluda tasaseks. Kõige peale valada pestud ja nõrutatud mustikad. Küpsetada 180kraadises ahjus umbes poolt tundi. Lasta vähemalt mõned tunnid külmkapis seista🙂. Väga mõnus ja hea kook tuli🙂.

2. Aug 2009 - Posted by | Kohupiim, Kohupiimakoogid, Mustikad

2 kommentaari »

  1. tõesti hea ja mõnus kook

    kommentaar kirjutas anx | 7. Nov 2009 | Vasta

  2. Väga hea kook, soovitan🙂

    kommentaar kirjutas Anonüümne | 22. Aug 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: