Kokkamine

Kohupiima-mustikakook

Taigen: DSC_0047

  • 200g jahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 100g võid
  • 100g suhkrut
  • 2 muna

Täidis:

  • 600g kohupiima
  • 3 muna
  • 100g suhkrut
  • 300g mustikaid

Hõõruda toasoe või suhkruga vahule, lisada ükshaaval munad. Segada jahu koos küpsetuspulbriga taignale. Segada ühtlaseks. Määrida küpsetusvorm võiga, asetada taigen vormi põhja. Katte valmistamiseks klopida munad suhkruga vahule ja segada seejärel kohupiimaga, jaotada kate ühtlaselt taignale ja siluda tasaseks. Kõige peale valada pestud ja nõrutatud mustikad. Küpsetada 180kraadises ahjus umbes poolt tundi. Lasta vähemalt mõned tunnid külmkapis seista :). Väga mõnus ja hea kook tuli :).

Advertisements

2. aug. 2009 - Posted by | Kohupiim, Kohupiimakoogid, Mustikad

2 kommentaari »

  1. tõesti hea ja mõnus kook

    Kommentaar kirjutas anx | 7. nov. 2009 | Vasta

  2. Väga hea kook, soovitan 🙂

    Kommentaar kirjutas Anonüümne | 22. aug. 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: