Kokkamine

Värskekapsahautis varajase kartuliga

  • 400g hakklihaIMG_3165
  • 1 värske kapsapea
  • 1 sibul
  • 2 porgandit
  • Soola
  • Pipart
  • Puljongikuubik
  • Värsket kartulit

Hakkliha praadida koos sibulaga ja porgandiga, maitsestada soola ja pipraga. Hakkliha koos köögiviljadega lisada potti ning sinna juurde ka kapsatükid, lisada vajadusel natukene vett ja hautada. Lisada hautamise käigus puruks pudistatud pool puljongikuubikut ja maitsestada. Hautada valmimiseni, kapsas võiks jääda veidi krõmps :).
Kartul keeta soolaga maitsestatud vees.

Advertisements

24. juuli 2009 - Posted by | Hakkliha, Hautised, Kapsas

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: