Kokkamine

Värskekapsahautis varajase kartuliga

  • 400g hakklihaIMG_3165
  • 1 värske kapsapea
  • 1 sibul
  • 2 porgandit
  • Soola
  • Pipart
  • Puljongikuubik
  • Värsket kartulit

Hakkliha praadida koos sibulaga ja porgandiga, maitsestada soola ja pipraga. Hakkliha koos köögiviljadega lisada potti ning sinna juurde ka kapsatükid, lisada vajadusel natukene vett ja hautada. Lisada hautamise käigus puruks pudistatud pool puljongikuubikut ja maitsestada. Hautada valmimiseni, kapsas võiks jääda veidi krõmps🙂.
Kartul keeta soolaga maitsestatud vees.

24. Jul 2009 - Posted by | Hakkliha, Hautised, Kapsas

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: