Kokkamine

Lehttaigna lõherullid

  • 500g lehttaigentIMG_1849
  • 50-100g kreveti toorjuustu, olen kasutanud ka sulajuustu
  • 200g soolalõhe (sobib ka värske lõhe, kui soolalõhe, siis kindlasti mitte rohkem soola lisada)
  • tilli
  • muna määrimiseks

Lehttaigen rullida lahti ristküliku kujuliseks tükiks. Määrida sellele toorjuustu, selle peale laduda lõhe ja tükeldatud till. Rullida mass kokku, rulliks. Lõigata otsast terava noaga 1-2cm laiused viilus ja asetada ahjuplaadile. Määrida munaga. Küpsetada ahjus kuldpruuniks 200kraadi juures.

Advertisements

24. juuli 2009 - Posted by | Kala, Pitsad/soolased küpsetised, Toorjuust

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: