Kokkamine

Lehttaigna lõherullid

  • 500g lehttaigentIMG_1849
  • 50-100g kreveti toorjuustu, olen kasutanud ka sulajuustu
  • 200g soolalõhe (sobib ka värske lõhe, kui soolalõhe, siis kindlasti mitte rohkem soola lisada)
  • tilli
  • muna määrimiseks

Lehttaigen rullida lahti ristküliku kujuliseks tükiks. Määrida sellele toorjuustu, selle peale laduda lõhe ja tükeldatud till. Rullida mass kokku, rulliks. Lõigata otsast terava noaga 1-2cm laiused viilus ja asetada ahjuplaadile. Määrida munaga. Küpsetada ahjus kuldpruuniks 200kraadi juures.

24. Jul 2009 - Posted by | Kala, Pitsad/soolased küpsetised, Toorjuust

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: