Kokkamine

Koorene suitsukanapasta sinihallitusjuustuga

Kogus 3’leIMG_3200

  • u. 200g Penne pastat
  • 200g suitsukana
  • 60g sinihallitusjuustu
  • u. 10 maapähklit
  • 100ml koort (võib nii kohvikoort, kui vahukoort)
  • 100ml vett
  • soola
  • pipart

Penne keeta soolaga maitsestatud vees (mitte täitsa pehmeks), kurnata ja asetada uuesti potiga tulele, lisada sinna sisse koor(kui kasutada kohvikoort siis ei jää nii rammus) ja vesi ning suitsukana tükid. Maitsestada soola ja pipraga, võib panna natukene ka mingit puljongit (nt sobib seenepuljong või kanapuljong). Nüüd kõige lõpus lisada siniallitusjuustu tükid ja segada tükkide lahustumiseni ja serveerimisel puistata peale purustatud maapähklid.

24. Jul 2009 - Posted by | Juust, Kana, Pastad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: