Kokkamine

Kohupiima-rabarbarikook

Põhi:

  • 175 g võid
  • 1 dl suhkrut
  • 1 munakollane
  • 5 dl nisujahu
  • 3 tl küpsetuspulbrit
  • 3 tl vanillisuhkrut

Rabarberikate:

  • 600 g rabarbereid
  • 0,5 dl suhkrut

Kohupiimatäidis:

  • 500 g kohupiima
  • 250 g hapukoort
  • 3 muna
  • 1 munavalge
  • 1 sl vanillisuhkrut
  • 2 dl suhkrut
  • 0,5 dl kartulijahu

Vahustada toasoe või suhkruga, lisada vahustamist jätkates munakollane. Segada kuivained omavahel ja lisada vahule. Panna kolmandik tainast kõrvale. Asetada taigen kõpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja.
Puhastada rabarberid, tükeldada, katta rabarbaritega taigen ja puistada peale suhkur.
Vahustada munad suhkruga. Segada hulka kohupiimapasta koos hapukoore ja kartulijahuga. Valada täidis rabarberitele ja pudistada ülejäänud tainas peale. Küpseta 175 kraadi juures 50-60 minutit. Lasta jahtuda!
Väga mõnus kook sai 🙂

Advertisements

24. juuli 2009 - Posted by | Kohupiimakoogid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: