Kokkamine

Kohupiima-rabarbarikook

Põhi:

  • 175 g võid
  • 1 dl suhkrut
  • 1 munakollane
  • 5 dl nisujahu
  • 3 tl küpsetuspulbrit
  • 3 tl vanillisuhkrut

Rabarberikate:

  • 600 g rabarbereid
  • 0,5 dl suhkrut

Kohupiimatäidis:

  • 500 g kohupiima
  • 250 g hapukoort
  • 3 muna
  • 1 munavalge
  • 1 sl vanillisuhkrut
  • 2 dl suhkrut
  • 0,5 dl kartulijahu

Vahustada toasoe või suhkruga, lisada vahustamist jätkates munakollane. Segada kuivained omavahel ja lisada vahule. Panna kolmandik tainast kõrvale. Asetada taigen kõpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja.
Puhastada rabarberid, tükeldada, katta rabarbaritega taigen ja puistada peale suhkur.
Vahustada munad suhkruga. Segada hulka kohupiimapasta koos hapukoore ja kartulijahuga. Valada täidis rabarberitele ja pudistada ülejäänud tainas peale. Küpseta 175 kraadi juures 50-60 minutit. Lasta jahtuda!
Väga mõnus kook sai🙂

24. Jul 2009 - Posted by | Kohupiimakoogid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: