Kokkamine

Hakklihasupp

  • 450g hakklihaDSC_0509
  • 380g kartulit (u. 3tk)
  • 250g porgandit (u. 2tk)
  • 120g sibulat (u. 1tk)
  • 450g kapsast
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 puljongikuubikut
  • tomatipastat
  • soola
  • pipart
  • tilli

Poti põhjas passeerida tükeldatud porgand, sibul ja küüslauk, kallata peale 1,5l kuuma vett koos puljongikuubikutega ja lasta keema tõusta. Pannil praadida hakkaliha ja maitsestada soola ja pipraga, praadimise lõpus lisada tomatipasta ja kuumutada veel veidi. Keematõusnud supipõhjale lisada tükeldatud kapsas, siis tükeldatud kartul ja kõige lõpus hakkliha. Keeta kuni toiduained on pehmed. Maitsestada lõplikult. Puistata peale tilli ja jätta 10.min kaane alla järelvalmima.

Umbes 7 portsu.

About these ads

29. sept 2009 - Posted by | Hakkliha, Supid

4 kommentaari »

  1. olen paljusid sinu toite teinud,väga väga head ja maitsvad.

    kommentaar kirjutas Hille | 6. okt 2009 | Vasta

  2. Meie pere ka kiidab neid retsepte,sest olen teinud palju kooke nende järgi ja kõik on väga,väga maitsvad.Aitäh

    kommentaar kirjutas Millamammi | 20. okt 2009 | Vasta

  3. Tänan! :)

    kommentaar kirjutas kokkamine | 20. okt 2009 | Vasta

  4. nii hea supp tuli,Aitähh idee eest!

    kommentaar kirjutas kati | 24. märts 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 77 other followers

%d bloggers like this: